st1le

One man's style must not be the rule of another's

Residence EV06 Phuket by DBALP architects

EV06 is a private residence in Phuket, Thailand and designed by DBALP to be the first home for the couple who moved from Hong Kong.  The land plot is a gradual slope cliff overlook the east side of the Andaman Ocean. The house was meant to be a private poetry with four bedrooms that accommodate all four member of the family with three dogs.  The architecture was meant to be disappearing from the frontal road and cascading with the slope and expose the house towards the ocean skyline.  It’s not just another great house with a spectacular view, it’s a spectacular designed house with another great view.

Advertisements

One comment on “Residence EV06 Phuket by DBALP architects

  1. Thea
    April 26, 2012

    This is really a tremendous blog. Cheers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 21, 2012 by in architecture and tagged , , , , .
%d bloggers like this: